Официална позиция на . Във вчерашния ден в някои медии се появиха

...
Официална позиция на .
Във вчерашния ден в някои медии се появиха
Коментари Харесай

Позиция на Възраждане

Официална позиция на  " ".

Във вчерашния ден в някои медии се появиха фотоси на народните представители Цвета Рангелова и Даниел Петров от парламентарната група на „ “, които бяха съпроводени от текст с погрешни изказвания, че и двамата народни представители до момента в който са в пленарна зала се занимават с обзор на уеб сайтове.

Посочените уеб сайтове в публикацията, която съдържа погрешна информация, са – уебсайт за търсене на работа и съгласно погрешните изказвания уебсайт за закупуване на долни дрехи.

Снимката е „ общително “ предоставена на медиите от народни представители от други парламентарни групи, които явно прекарват времето си в парламентарната зала като фотографи на „ “.

Искрено се надяваме, че медиите в България ще се постараят да не бъдат използвани като платформа, популяризираща персоналните фрагменти на народни представители от ръководещите парламентарни групи и да не не помнят да търсят всички гледни точки както в този случай, по този начин и по всички значими публични въпроси. Присъствието единствено на едната позиция стартира да основава действителна заплаха за обективното образуване на осведомителната среда и е откровена операция на публичното мнение.

По по този начин направените фотоси нито една медия не потърси мнението на народните представители от парламентарната група на „ “. В името на обективната истина сме уверени, че медиите, разгласили клеветата, ще разгласяват и позицията на „ “ без редакция.

В по този начин посочените фотоси Даниел Петров – депутат от „ “, употребява платформата Jobs.bg по отношение на директните му отговорности на депутат и заради потребността да направи информация на заетостта на жителите. За сведение на медиите и жителите това е платформа, която се употребява и от Комисията по труда, обществената и демографската политика в Народното събрание, тъй че в фотографията няма нищо извънредно.

Народният представител Цвета Рангелова прави информация в уеб страницата Lex.bg, в който явно се е отворила реклама на долни дрехи, евентуално идваща от Гугъл. Тук още веднъж няма нищо извънредно. Дори, в случай че бъде обърнато внимание на фотографията ясно се вижда, че Рангелова е вдигнала картата си, с цел да желае изявление от трибуната, за което напълно явно прави информация в съответния уебсайт. Тук още веднъж няма нищо извънредно.

Впечатление прави друго, че народни представители от по този начин наречените ръководещи освен показват стряскаща непросветеност във връзка на употребяваните платформи и защо служат те, само че и непрестанно се стремят да отклонят вниманието от личните си дейности и да го насочат към „ “, създавайки скандал.

За благополучие жителите ясно разпознават сходни опити за операция и помнят за прегръдката сред ПП-ДБ, Движение за права и свободи и ГЕРБ- Съюз на демократичните сили, изтеклите записи, в които ПП-ДБ осветляват проектите си за това, че избраха Пеевски да написа конституцията и че се пробват да изперат Борисов и Петков. Опитите да бъдат създавани скандални обстановки и да се сътвори усещане, че те са свързани с „ “ от страна на депутати от ръководещата коалиция, няма да върне доверието в ПП-ДБ, Движение за права и свободи и ГЕРБ-СДС. Българският народ се пробужда и няма да бъде манипулиран.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР